Over mij

Over mij 2021-12-02T13:52:14+00:00

Over mij

Sinds het afronden van de studie psychologie, in 2000 aan de Universiteit van Tilburg, werk ik in de geestelijke gezondheidszorg. In 2005 rondde ik mijn postdoctorale opleiding tot BIG geregistreerd gezondheidszorgpsycholoog af. Ik heb in diverse settingen gewerkt met volwassenen met uiteenlopende klachten en problemen, zowel in individuele als in groepsbehandelingen. Mijn werkervaring heb ik opgedaan bij onder andere GGZ Breburg, Max Ernst GGZ en epilepsiecentrum Kempenhaeghe.

Door mijn ruime ervaring in de specialistische GGZ heb ik de kans gekregen diverse opleidingen te volgen en me te ontwikkelen tot een behandelaar die in staat is een persoonsgerichte aanpak te bieden. Ik put uit diverse stromingen, onder andere cognitieve gedragstherapie, mentaliserende therapie (MBT), EMDR, schematherapie, cliëntgerichte therapie. De meeste ervaring en affiniteit heb ik met de behandeling van angst en stemmingsklachten, trauma en persoonlijkheidsproblemen. Daarnaast geef ik met veel enthousiasme en plezier supervisie aan GZ psychologen in opleiding.

In 2016 heb ik er voor gekozen me als vrijgevestigd psycholoog te vestigen, omdat ik meer vanuit een persoonlijke aanpak en stijl wilde gaan werken.

Mijn visie is:  “jij staat aan het roer van je eigen leven”.

Vanuit deze opvatting kan ik je helpen het roer te voelen en (terug) vast te pakken. Dit kun je bereiken door in de gesprekken het inzicht in je klachten en in jezelf te vergroten. Vervolgens kun je meer regie over je leven ervaren door deze zelfkennis in gedragsverandering om te zetten. Dit proces is niet altijd gemakkelijk maar de meeste mensen ervaren daarmee veel voldoening en verlichting van klachten.

Waar ik veel waarde aan hecht is het bieden van een transparant en betrokken contact. Voor het slagen van de behandeling is het van belang de verbinding met elkaar aan te gaan om te kunnen werken aan de door jou gewenste verandering. Verbinding en betrokkenheid, hier sta ik voor.

Ervaringen van cliënten

“Ik heb de behandeling bij Liselore als heel prettig ervaren. Wat voor mij het belangrijkste was dat wat ik voelde opeens ook echt bestond, doordat ik het tegen iemand kon vertellen. Ik voelde mij erg op mijn gemak bij Liselore,  waardoor ik mijn gevoelens op een goede manier onder woorden kon brengen. Daarnaast kreeg ik feedback die ontzettend verhelderend was, waardoor mijn denkwijze veranderde. Een denkwijze veranderen, het klinkt heel makkelijk, maar door deze therapie ‘voel’ ik nu ook echt dat mijn denkwijze veranderd is en vertrouw ik meer op mijzelf.”

“Liselore hoort meer dan je daadwerkelijk zegt, met de juiste vraagstelling legt ze dit bloot. En dat leidt tot inzicht.”

“Door de EMDR therapie zijn mijn angsten voor een heel stuk verdwenen. De therapie zelf was niet gemakkelijk maar Liselore stelde me op mijn gemak waardoor ik het toch aangedurfd heb. Van te voren heb ik lang getwijfeld maar achteraf ben ik echt heel blij dat ik heb doorgezet.”

“Liselore weet de juiste vragen te stellen en hoort wat er onderliggend gezegd wordt. Ze kan zonder een oordeel te vellen luisteren en vragen stellen. Daardoor voelde ik me gehoord. Ik vind haar geduldig en duidelijk in haar aanpak. De behandeling was vaak hard werken, maar het resultaat was het zeker waard. Ik ga met vertrouwen de toekomst tegemoet.”

Registraties en lidmaatschappen
Lidmaatschap NVGzP
Big registratienummer 09066755925
Registratie MBT register
AGB code 94015982
Praktijk AGB code 94062666